Heb jij al een Pachira Aquatica in huis?

Planten in huis maken je gelukkig. Ze zorgen ervoor dat je iets hebt om voor te zorgen, ze zijn mooi en ze zorgen voor zuurstof. Maar wat nu als een plant ook nog eens een geluksbrenger blijkt te zijn? Dan heb je het helemaal goed voor elkaar. Een Pachira Aquatica is zo'n plant. De Pachira Aquatica wordt ook wel "geldboomplant" genoemd. Je ziet deze planten steeds meer en dat is niet voor niets. Behalve dat deze plant in Azië wordt gezien als brenger van geld en geluk, is het ook nog eens een plant waar je geen groene vingers voor nodig hebt. Het is voldoende als je de Pachira Aquatica met enige regelmaat water geeft.

De Pachira Aquatica is een aanwinst voor je interieur

Met de Pachira Aquatica haal je een echte statement plant in huis. De plant kan erg groot worden, en dat is wel zo mooi. Je kunt de Pachira Aquatica in een mooie pot op de vloer zetten om een donkere hoek een stuk op te vrolijken. Maar ze zijn er ook in kleinere varianten. En, ook niet onbelangrijk, je bestelt 'm gewoon online. Je kunt precies aangeven welk formaat je wilt en de plant wordt, met de pot die je erbij bestelt, gewoon bij je thuis bezorgd.

Ben je al rijk en gelukkig genoeg?

Maar wil je wel een mooie plant, of twee? Dan kun je eens overwegen om een Ficus plant aan te schaffen. De Ficus is er in veel varianten en ze zijn allemaal even mooi. Je kunt de ficus in ieder huis neerzetten, maar wel liefst op een iets lichtere plek. Vol in de zon is dan weer geen goed idee. Bestel je Ficus gewoon online en bestel er direct een mooie pot of een mooie mand bij. Je zult zien dat deze plant in één keer je huis een fijnere sfeer geeft. Af en toe water geven is ook hier weer genoeg.

Bestel direct een pot erbij

Om een plant goed tot zijn recht te laten komen is een mooie pot een goed idee. Het is dan fijn om te weten dat je, bij iedere plant die je bestelt, direct een pot kunt bestellen in de juiste maat. En dat is fijn. Een te grote pot is geen gezicht en een te kleine pot is geen optie, dat gaat nooit passen. Als je dan toch aan het bestellen bent, bestel dan direct verzorgingsmiddelen voor planten. Ook die vind je gewoon op de site. Dan ben je in één keer klaar! 

Comments are closed.