Handige tips voor nieuwe verf

Na een lange werkdag is het belangrijk dat je weer energie oplaad in huis. Het is daarom erg belangrijk dat je eigen huis precies naar jouw smaak is. Een frisse kleur verf kan wonderen doen voor de sfeer in je huis. Het is daarom verstandig om af en toe eens een nieuw kleurtje aan te brengen. Wanneer je gaat verven, denk dan ook even na over het soort verf dat je wilt gebruiken. Ga bijvoorbeeld voor een nat-in-nat systeem als je makkelijk en snel wilt schilderen. Het maakt natuurlijk een groot verschil of je binnen of buiten gaat verven. Ook zijn er verschillende types verf wanneer het voor de muur is of bijvoorbeeld de kozijnen en deuren. Er zijn verschillende soorten verf die je online kunt bestellen. Zo vind je altijd de perfecte kleur voor jouw huis! In deze blog gaat we het hebben over de beste geteste zijdeglans lak voor binnen, en de verschillende soorten sigma verven.

De beste geteste zijdeglans lak voor binnen: sigma s2u nova satin 

Er zijn natuurlijk veel zijdeglans lakken voor binnen, maar de best geteste zijdeglans lak voor binnen is overduidelijk Sigma S2u nova satin. Het zou je je verbazen dat de Sigma s2u nova satin een tal van voordelen heeft. De zijdeglans lak is zeer goed reinigbaar. Het is makkelijk te reinigen met een licht vochtige doek. Deze lak is goed bestand tegen huiselijk vet, dus je kunt ermee in de keuken of badkamer aan de slag. Ook erg handig, zeker als je kleine kinderen hebt, is dat de zijdeglans lak krasbestendig is. Daarom zul je het niet snel merken wanneer je een ongelukje hebt met een mes of ander scherp voorwerp. Bovendien is deze lak ook erg slijtvast. Deze lak gaat daarom erg lang mee, ook als je het vaak mee schoonmaakt.

Het opkomende QDS

Het QDS, wat staat voor quick dry system en is niet meer weg te denken in de verfwereld. Dit zorgt namelijk voor een gigantisch voordeel wat het heeft op andere watergedragen lakken. Het zorgt namelijk voor een aanzienlijke tijdwinst. In 1 dag is het zelfs al mogelijk om verschillende lagen lak te verven. 

Verschillende soorten sigma

Wil je sigma verf kopen? Dan zijn de volgende dingen belangrijk om mee te nemen in je beslissing. Bij het kiezen van de juiste sigma verf voor uw huis, is het belangrijk om te weten wat de verschillen zijn tussen binnen- en buitenverf. Buitenverf is meestal sterker en bestand tegen weersomstandigheden, terwijl binnenverf een breder scala aan kleuren en texturen heeft. Muurverf is ook verkrijgbaar in een aantal verschillende soorten, afhankelijk van het materiaal dat u wilt behandelen. Betrouwbare verffabrikanten zoals Sigma bieden een breed scala aan hoogwaardige verven voor elk project. 

Comments are closed.