Strooigoed Sinterklaas moet je op tijd inkopen

Het duurt nog even, maar voor je het weet is de Sint weer in het land. Het is dus nu al tijd om te bedenken wat je tegen die tijd aan je personeel wilt geven. Kies je voor strooigoed Sinterklaas? Dan zit je eigenlijk altijd wel goed. Strooigoed Sinterklaas bevat meerdere soorten lekkers. In strooigoed Sinterklaas vind je, behalve kruidnoten, ook schuimpjes en hartjes en natuurlijk tumtummetjes. Strooigoed Sinterklaas is dus een succes voor iedereen. Er zit altijd wel wat in dat je graag lust. En anders scoor je in ieder geval punten bij de rest van je gezin!

Hoe geef je het strooigoed Sinterklaas aan je medewerkers?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om ermee te doen waar het voor is bedoeld: strooien. Maar of dat nu zo lekker fris is? Dat valt te bezien. Je kunt er ook voor kiezen om het strooigoed Sinterklaas te verpakken in kleine jute zakjes Sint. Dat ziet er extra feestelijk uit en er gaat geen strooigoed verloren. Je zorgt er op deze manier voor dat er geen strooigoed op de vloer, achter de bureaus of zelfs in de planten raakt. De tijd dat je zo rond de zomervakantie nog steeds overal strooigoed tegenkwam is dan ook definitief voorbij.

Wat is een leuk alternatief voor strooigoed?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je medewerkers een mooie, lekkere chocoladeletter te gaan geven in de beginletter van je bedrijf. Of een lekkere banketletter. Je hoeft in de Sinterklaastijd niet altijd maar te gaan voor strooigoed, er zijn nog voldoende alternatieven. Het is en blijft wel een kinderfeest en dus zul je maar weinig Sinterklaascadeautjes met alcohol vinden. Natuurlijk kun je daar, als je dat per se wilt, wel wat op vinden. 

Sinterklaas is voor veel mensen de leukste feestdag van het jaar

En dat zijn, verrassend genoeg, lang niet altijd mensen die kleine kinderen hebben. Juist wanneer de kinderen wat groter zijn en zelf meedoen aan het bedenken van gedichten en surprises wordt het feest van de Goedheiligman nog meer gewaardeerd. De spanning rond het trekken van lootjes, het kopen van cadeautjes, het maken van surprises en het schrijven van gedichten geeft gewoon een leuke sfeer in huis. Juist wanneer de kinderen van hun geloof zijn gevallen en ze mee gaan doen, wordt het een echt groot feest. De stress is dan achter de rug en dat maakt dat het Sinterklaasfeest een stuk meer ontspannen gaat dan toen ze nog heilig geloofden.

 

Comments are closed.