Waarom Knab perfect is voor de zzp’er

Zo, je bent een zzp’er. Je bent je eigen baas, je bepaalt je eigen werktijden en je hebt zelf de volledige controle over je bedrijf. Maar tegelijkertijd betekent dit ook dat je zelf verantwoordelijk bent voor zaken zoals je financiën en verzekeringen. En dat is precies waar Knab om de hoek komt kijken. Knab biedt namelijk een breed scala aan diensten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de zzp’er.

Met Knab kun je al je financiële zaken op één plek regelen. Zo kun je bijvoorbeeld je zakelijke en privé bankzaken gescheiden houden, wat vooral handig is voor de administratie. Daarnaast biedt Knab ook verschillende verzekeringsopties aan die ervoor zorgen dat je gedekt bent voor eventuele onvoorziene risico’s in je bedrijf.

Verzekeringen via knab: een zorg minder

Een van de belangrijkste dingen die je als zzp’er moet regelen, is een goede verzekering. En dat is waar de zzp bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering om de hoek komt kijken. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die je per ongeluk aan anderen of hun spullen toebrengt tijdens je werk. Het kan gaan om materiële schade, zoals een kapotte laptop, maar ook om letselschade.

Bij Knab kun je de zzp bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering eenvoudig online afsluiten. Je vult gewoon je gegevens in, kiest de dekking die het beste bij je past en je bent klaar. Bovendien biedt Knab ook andere verzekeringen aan die voor zzp’ers relevant zijn, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

De ideale producten voor de zzp’er bij knab

Zakelijk bankieren met knab

Een ander groot voordeel van Knab voor zzp’ers is het zakelijk bankieren. Met een zakelijke rekening bij Knab kun je je zakelijke en privé uitgaven gescheiden houden, wat het veel makkelijker maakt om je administratie bij te houden. Bovendien krijg je toegang tot handige tools die je helpen bij het beheren van je financiën, zoals een boekhoudkoppeling en een facturatiemodule.

Pensioenopbouw voor zzp’ers

Als zzp’er moet je zelf zorgen voor je pensioenopbouw. En hoewel dat misschien ingewikkeld klinkt, maakt Knab het je makkelijk. Met de pensioenrekening van Knab kun je op een flexibele manier sparen voor je pensioen. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je inlegt en bovendien zijn de inleggen fiscaal aftrekbaar.

Beleggen bij knab: een slimme zet voor zzp’ers

Een andere manier om je geld voor je te laten werken, is door te beleggen. En ook hierbij biedt Knab verschillende opties. Met Knab Beleggen kun je zelf beleggen of je kunt kiezen voor Beheerd Beleggen, waarbij Knab het beheer van je beleggingsportefeuille voor zijn rekening neemt. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde belegger bent of net begint, Knab heeft een oplossing die bij je past.

En het mooie van beleggen bij Knab is dat je altijd en overal inzicht hebt in je beleggingen. Via de app kun je altijd zien hoe je beleggingen ervoor staan en kun je makkelijk aanpassingen maken als dat nodig is.

Hoe knab het leven van de zzp’er makkelijker maakt

Kortom, Knab biedt een breed scala aan diensten die speciaal zijn ontworpen om het leven van de zzp’er makkelijker te maken. Of het nu gaat om bankieren, verzekeren of beleggen, met Knab heb je alles op één plek. En dat betekent minder gedoe en meer tijd om te doen waar je echt goed in bent: ondernemen.

Dus, ben je een zzp’er en op zoek naar een bank die echt met je meedenkt? Dan is Knab de perfecte keuze voor jou. Probeer het vandaag nog en ervaar zelf het gemak van Knab!

Comments are closed.